Nyt fra Havemekka 2022

5 cafesæt til den lille hyggelige krog i haven

Gå på opdagelse i vores sortiment
Se alle vores cafesæt herunder

Jeres faste kaffe-spot...

Et cafésæt er perfekt til den lille altan og terrasse, eller til hyggekrogen i haven. Cafesættet er ideelt til eftermiddagskaffen i weekenderne, eller en hyggelig samtale med venner og familie. De matchende havesæt skaber æstetisk balance og gør det nemt for dig at finde et sæt der matcher din have.

Vi har cafesæt i mange forskellige størrelser, og flere varianter fås også med fire stole fremfor to. Dermed har du noget fleksibilitet i dit valg, da de er nemme at rykke rundt på hvis man ønsker at ændre placeringen.

Du skal endelig ikke føle dig begrænset til din have, vi har mange cafesæt der passer lige så godt ind til altanen som de gør i haven.

Hos Havemekka har vi et kæmpe udvalg af cafesæt i mange forskellige materialer, så hvis du stadigvæk er i tvivl, så har vi fundet 5 cafesæt der passer ind i enhver have.

1. Til dig der ikke vil tænke på vedligeholdelse.

Vi forstår godt hvis ikke man har lyst til at være opmærksom på løbende vedligeholdelse af sine havemøbler. Det tager tid, og hvis man endnu ikke har den helt store havelounge etableret, er det måske ikke en prioritet at havemøbler i teak. I stedet vil vi gerne præsentere dette flotte cafesæt i hvidmetal. Her får du en flot løsning der endda ikke kræver andet vedligeholdelse end en våd klud i ny og næ.

-60%
Luk

Cafesæt Hvid Metal

999,00 DKK 399,95 DKK
Tilføj til kurv
-17%
Cafesæt Mosaik
Tilføj til kurv
Luk

Cafesæt Mosaik

1.798,90 DKK 1.499,00 DKK

2. Turen går til middelhavet

Vi er blevet helt vilde med dette smukke cafesæt i mosaik-stil. Det bringer vores tanker sydpå, og tilskynder til lune sommeraftener med rødvin og lange samtaler. Godt nok kan vi ikke garantere middelhavsvejr med dette cafesæt, men vi kan godt garantere middelhavsstemning.

3. Det klassiske sæt

Dette havemøbelsæt i sort polyrattan er en klassiker i de skandinaviske haver. Det elegante og tidsløse design gør det egnet til enhver have, og du vil uden tvivl blive glad for at høre det ikke kræver vedligeholdelse. Den sorte farve giver dig fleksibilitet til at sætte dit eget præg på havemøblerne med nogle smukke hynder. Eksempelvis har vi denne flotte luksus sædehynde syet i strukturvævet polyester som passer helt perfekt. Hvis ikke det er din stil, så har vi over 1000 forskellige havehynder til ethvert behov.

Cafesæt 70×70 cm med indstillelig ryg Texas

4.097,00 DKK 2.499,00 DKK
Læs mere
-41%
Luk

Cafesæt Luksus Teak 70 cm Hereford Pos

8.497,00 DKK 4.999,00 DKK
Tilføj til kurv

4. Det luksuriøse sæt i kraftig massiv teak

Her får du altså et cafesæt der batter. Udført i elegant og klassisk stil med det fineste A-grade teak fra godkendte fabrikker i Indonesien. Alle vores havemøbler i Herreford serien er FLEGT-Certificeret og produceret i fineste kerneteak. For dig betyder det luksus havemøbler med meget lang holdbarhed, som vil holde sig smukke i rigtig mange år. Stolene kommer med et elegant svag i sæde og ryg, hvilket giver en fantastisk siddekomfort. Der er 5 indstillinger i ryggen så du kan læne dig helt tilbage og slå mave efter alt grillmaden.

5. Cafesættet med de bløde hynder

Dette Rattan Weras cafesæt med medfølgende hynder må du endelig ikke gå glip af. Det er et rigtigt loungesæt, hvor man nærmest synker ned i stolen og falder i søvn. Hvis du ender med at holde dig vågen alligevel, kan vi godt garantere at du kommer til at sidde godt. De medfølgende hynder er syet i kraftig polyester og passer til de brede havestole. Slå benene op, bryg en kop te og find en god bog, så er du garanteret en hyggelige stund med dette sæt.

-25%
Luk

Cafesæt Rattan Weras

3.999,00 DKK 2.999,00 DKK
Tilføj til kurv

Til tider kan det virke overvældende med alle de valg...

Det forstår vi naturligvis godt. Hvis du er på jagt efter et cafesæt er du i hvert fald havnet det rigtige sted. Med ovenstående fem cafesæt til haven, har vi afgrænset udvalget så der findes en løsning til enhver smag. Hvis ikke, så hop ind på Havemekka.dk hvor du kan finde hele vores udvalg, og alle vores cafesæt. Stadigvæk i tvivl? Så ring til os på +45 47 17 23 54 eller skriv på info@havemekka.dk så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige.