BESØG OS

BUTIK I STENLØSE
1000 KVM SHOWROOM

Dam Enge 10,
3660 Stenløse.

SPØRGSMÅL?

VORES OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Mandag – Fredag 10-17.30

Lørdag og Søndage 10.00-15.00

Hellig dage 10.00-15.00

Telefontid på hverdage 10-14.00

I forbindelse med dit køb, registereres du automatisk som kunde i vores system, hvor du under din konto har mulighed for at se din ordre.

I toppen af vores hjemmeside, til højre for vores søgefelt, har du mulighed for at logge ind / registerer dig. Klik på denne knap, for at tilgå din konto og se status på din ordre.

I private forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet og efterfølgende bliver fragtet til forbrugeren har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi hele varekøbsbeløbet. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på havemekka.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@havemekka.dk .

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved nægtet modtagelse modregnes returfragten det beløb der tilbagebetales.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer returneres til :
Stenløse Havemøbelcenter
Dam Enge 10
3660 Stenløse

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

På produkter der er udsolgt, sørger vi for i produktbeskrivelsen af informere hvorvidt produktet kommer igen

Har du spørgsmål til et specifikt produkt fra en havemøbelsæt som er udsolgt, kan du kontakte os via chatten i venstre nederste hjørne eller på mail info@havemekka.dk 

Mange af vores kunder handler på EAN. Ved betaling, har du mulighed for at udfylde jeres EAN nr.

Du skal derfor blot sørge for at vælge de produkter i ønsker bestilt og vælge EAN som betalingsmulighed.

Har du spørgsmål til ordren i henhold til levering, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@havemekka.dk

KONTAKT FORMULAR

KONTAKT OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL (svartid optil 48 timer)